Velkommen til Dansk Baneguides hjemmeside

Vi har gennemgået et ejerskifte og i den anledning vil vi gerne gøre opmærksom på hvad vi kan tilbyde og hvad vi arbejder med at udvikle.

Dansk baneguide ønsker i samarbejde med de enkelte golfklubber, at gøre den enkelte golfspiller bedre ved hjælp af en udførlig baneguide.
Dette kan samtidig også ses som en foretningsmulighed for den enkelte golfklub, som har muligheden for at få produceret en billig baneguide
med mulighed for en indtægt i salget af denne.

Endvidere ønsker vi at udvikle vores produkter i samarbejde med golfklubberne så vi sammen kan prænsentere nogle gode produkter.

Vi arbejder bla. på udvikling af grafikken i vores guides. På scorekort siden arbejder vi også med et nyt produkt som vil gavne alle golfspillere.

Endelig kan vi indenfor overskuelig fremtid tilbyde et unikt bagmærke, ligesom vi arbejder med en moderne løsninger på greenfee poserne

Vi kan også i vores koncept tilbyde bistand vedrørende annoncesalg dette kan ses som et led i proceduren for at få produceret en billig baneguide.
Her har de enkelte klubber så en mulighed for at lave nogle pakker til annonckonsulenten feks. Greenfee kuponer, gavekort til restauranten og annoncen i baeguiden til en god pris

Vi henviser iøvrigt til vores øvrige produkter som kan ses andensteds på hjemmesiden
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller tlf.

Med venlig hilsen
Kim Jensen